آنچه برای جراحی های لیپوماتیک باید دانست

لیفت صورت, پروتز سینه, لیپوماتیک, جراحی بینی, جراحی زیبایی, نکات قبل و بعد از عمل بینی, نکات جراحی ابدومینوپلاستی, کاربرد لیزر در جراحی بینی, لیپوساکشن, بینی های گوشتی, نکات بعد از جراحی سینه,

آنچه برای جراحی های لیپوماتیک باید دانست

لیفت صورت, پروتز سینه, لیپوماتیک, جراحی بینی, جراحی زیبایی, نکات قبل و بعد از عمل بینی, نکات جراحی ابدومینوپلاستی, کاربرد لیزر در جراحی بینی, لیپوساکشن, بینی های گوشتی, نکات بعد از جراحی سینه,

در طول مشاوره جراحی بینی در خصوص موارد زیر صحبت کنید

فرآیند مشاوره جراحی بینی به چه صورت است؟!


     اهداف جراحی شما، با توجه به ظاهر بینی و ساختار بینی تان

     شرایط پزشکی، آلرژی های دارویی و درمان های قبلی

     داروهای جاری، ویتامین ها، مکمل های گیاهی، الکل، دخانیات و مصرف مواد مخدر

     جراحی های قبلی


جراح رینوپلاستی شما نیز ممکن است موارد زیر را بررسی کند:


     وضعیت سلامت عمومی و وضعیت سلامت شما یا عوامل خطر را ارزیابی کند

     گزینه های موجود برای تغییر شکل بینی تان را بگوید

     چهره تان را بررسی و اندازه گیری کند

     عکس از چهره و بینی تان بگیرد

     بحث در مورد نتایج احتمالی جراحی بینی 

     صحبت در مورد هرگونه خطر یا عوارض احتمالی جراحی



بسیار مهم است که تمام جنبه های عمل رینوپلاستی را درک کنید. 


رینوپلاستی چیست
رینوپلاستی یا جراحی زیبایی بینی در لغت از دو کلمه "رینو" و "پلاستی" تشکیل شده است. رینو به معنای بینی و پلاستی به معنای اصلاح یا زیبا کردن است.
این جراحی قدمت تاریخی زیادی دارد. در حدود 2000 سال قبل افراد زیادی در هندوستان محکوم به مجازات قطع بینی می شدند. در آن زمان برای اصلاح این مشکل از صمغ و موم استفاده می کردند. در آغاز قرن 19 یک افسر بریتانیائی این روش را از هندیان آموخت و برای بهبود سربازان آسیب دیده در جنگ استفاده کرد!! 

قدمت رینوپلاستی مدرن به 50 تا 60 سال قبل و بعد از جنگ جهانی دوم بر می گردد. در ایران از دهه 40 شمسی اقدام به جراحی زیبایی بینی شد. بعد از انقلاب اولین گروهی که اقدام به جراحی بینی کردند متخصصین گوش وحلق وبینی بودند. البته در حال حاضر تعداد متقاضیان عمل زیبایی در ایران روز به روز افزایش یافته که متاسفانه حتی در سطح جهانی نیز رکورد شکن است. 

- بهترین نتایج در جراحی بینی یا رینوپلاستی با استفاده از تکنیک های محافظه کارانه که ظاهر طبیعی و معمولی بینی را حفظ میکنند به دست می آید، بنابراین بیماران محترم بایستی از جراحی های به اصطلاح فانتزی پرهیز کنند. 
- یک نکته مهم کیفیت و ضخامت پوست و زوایای بینی میباشد که با استفاده از عکس های رنگی استاندارد و یک شکل قبل از عمل و تکرار سریالی آنها پس از عمل وضعیت پوست و زوایای بینی مشخص میشود.
- بیماران به موضوع تنفس بعد از عمل جراحی بینی نیز بایستی بسیار اهمیت بدهند. اگر بینی بیمار خیلی باریک شود تنفس از بین میرود. بعضی اوقات بیماران محترم از جراح میخواهند که به اصطلاح اقدام به عروسکی کردن بینی کنند در حالی که به این نکته توجه ندارند که با این کار منطقه دریچه یا همان محل عبور هوا از بین میرود و بیمار دچار گرفتگی شدید بینی میشود. 
- همچنین رسیدن به یک حالت مستحکم وغیر فرورفته برای وضعیت نیمرخ یک هدف زیبایی شناختی مهم در رینوپلاستی (جراحی بینی) است .
- تغییرات جزئی پس از عمل بینی ممکن است ماه ها به طول بینجامد. پوست بسیار ضخیم وغنی از غدد سباسه و بافت زیر جلدی از نظر نتیجه عمل بینی در بدترین وضعیت قرار دارد. پوست ایده آل، بین پوست ضخیم و نازک میباشد. پس بیماران دارای پوست ضخیم باید صبر کنند تا پوست به سر جای خود برگردد.
عمل جراحی بینی به دو شکل باز وبسته انجام میشود و انجام عمل به هر روشی که پزشک تشخیص دهد بلامانع است.

مراقبت های بعد از عمل جراحی بینی
1- پس از جراحی بینی، تا وقتی به شما گفته نشده از فین کردن بپرهیزید و در صورت نیاز بینی خود را با دستمال کاغذی یا پارچه ای تمیز کنید.
2- در صورت نیاز پانسمان زیر بینی را با گاز استریل عوض کنید.
3- اسپلینت روی بینی و چسب روی بینی حدود یک هفته بعد از عمل جراحی بینی در مطب برداشته می شود به آن آسیب نزنید و آن را خشک نگه دارید.
4- از خوردن غذا هایی که جویدن طولانی می خواهد خودداری کنید. غیر این موضوع در هیچ موردی محدودیت غذایی ندارید.
5- بیش از حد معمول استراحت کنید و از ورزش و تماس جنسی خودداری کنید.
6- دندان هایتان را با مسواک نرم به ملایمت مسواک کنید و از دستکاری لب فوقانی بپرهیزید تا بینی بی حرکت بماند.
7- برای حداقل 10 روز پس از جراحی بینی از مکالمه تلفنی یا فعالیت اجتماعی بیش از حد بپرهیزید.
8- شما میتوانید صورت خود را بشویید ولی دقت نمایید پانسمان خیس نشود تا زمان برداشتن پانسمان از دوش تلفنی و وان برای استحمام استفاده کنید.
9- از لبخند زدن و خندیدن و حرکات بیش از حد صورت به مدت یک هفته اجتناب کنید.
10- به مدت یک هفته بعد از عمل بینی، لباس هایی بپوشید که از جلو یا عقب بسته می شود از پوشیدن یقه اسکی و تی شرت و پولیور اجتناب کنید.
11- از قرار گرفتن در معرض آفتاب و لامپ های پر نور بپرهیزید. گرما باعث تورم می شود.
12- برای یک ماه از شنا بپرهیزید.
13- تورم بعد از عمل جراحی بینی طبیعی است نگران نباشید این موارد در عرض دو یا سه هفته بهبود می یابد. رفع کامل تورم شش ماه زمان می خواهد.
14- کپسول سفالکسین و قرص سرماخوردگی بزرگسالان را هر شش ساعت مصرف کنید.
15- برای حداقل سه هفته بعد از عمل بینی عینک طبی یا آفتابی نزنید . 
16- لنز های تماسی را می توان بعد از دو یا سه روز بعد از عمل جراحی بینی به کار برد.
17- پس از اینکه پزشک اسپلینت گچی روی بینی را بر داشت پوست را با آب و صابون می توان شست و این کار را می توان با ملایمت انجام داد. زمانی که بانداژ بر داشته شد می توان از لوازم آرایشی استفاده کرد و برای پوشاندن تغییر رنگ پوست از لوازم آرایش استفاده کنید.
18- شک نکنید اگر مشکلی دارید با مطب دکتر کاظمی تماس بگیرید.



نکات مهم قبل از انجام جراحی های لاغری لیپوماتیک


- کسانی که لیپوماتیک را انجام می دهند نباید فشار خون بالا داشته باشند

- میزان گلوکز و دیابت باید کنترل شود

- خطر بیماری قلبی عروقی باید در نظر گرفته شود

- بیماران باید سالم باشند

- آزمایش خون مورد نیاز است

- آزمایش بارداری نیز باید انجام شود

Image result for ‫لیپوماتیک‬‎

نحوه انجام جراحی

جراحی لیپوماتیک شکم و پهلو با استفاده از یک میله فلزی بسیار نازک به نام کانولا انجام می شود.

لیپوماتیک شکم و پهلو نیازی به بیهوشی عمومی ندارد و با بی حسی ناحیه مورد نظر صورت می گیرد، به منظور وارد کردن لوله کانولا به بافت های چربی ناحیه مورد نظر شکافت های ریزی ایجاد می شود که طول این شکافت ها حدود 2 تا 3 میلی متر می باشد، کانولا با ایجاد ارتعاشات بسیار سریع سلول های چربی را می شکند، بعد از تخریب چربی ها، سلول های چربی از طریق همان کانولا ساکشن می شوند.

مراقبت های بعد از لیپوماتیک شکم و پهلو
استفاده از گن های مخصوص  بعد از لیپوماتیک شکم و پهلو الزامی می باشد، گن باعث می شود که میزان تورم ناشی از جراحی کاهش پیدا کند و فرم زیباتری در این نواحی ایجاد شود . برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با استفاده از گن بعد از لیپوماتیک می توانید به مقاله اهمیت گن لیپوماتیک مراجعه نمایید .

به هیچ عنوان بعد از لیپوماتیک شکم و پهلو در روز های اولیه فعالیت های سنگین انجام ندهید . تا جایی که ممکن است استراحت کافی داشته باشید . تورم و کبودی بعد از جراحی با استراحت کافی و استفاده از کمپرس یخ کاهش می یابد .
لیپوماتیک شکم و پهلو
امروزه افراد بسیاری مخصوصا خانم ها با چاقی موضعی در قسمت شکم و پهلو خود مواجه هستند و این امر موجب برهم خوردن تناسب اندام ان ها شده است و همواره به دنبال روشی هستند تا چربی های شکم و پهلو خود را از بین ببرند . در حوزه پزشکی و از بین روش های لاغری با جراحی، لیپوماتیک بهترین روشی می باشد که برای از بین بردن چربی های تجمع شده در ناحیه پهلو و شکم مورد استفاده قرار می گیرد .

همه چیز در مورد پروتز سینه

Image result for ‫پروتز سینه‬‎


پروتز سینه یک شکل سنتی مصنوعی است. عموما پروتز سینه برای خانم ها

، کاربرد زیبایی دارد ولی گاهی نیز،  برخی از افراد مجبور به استفاده از پروتز سینه می شوند

بزرگ کردن سینه یا عمل پروتز سینه
آیا به بزرگ کردن سینه علاقه دارید؟ جراحان پلاستیک موافقند که پروتز سینه جزو روش های رایج و محبوب هستند. بیماران از نتیجه می ترسند اما وقتی پروتز سینه به درستی انجام نشود تبدیل به تجربه بسیار سختی می شود.انتخاب جراح مناسب با تجربه کافی اهمیت زیادی دارد. جراحی پروتز سینه بر پایه انتخاب نوع و اندازه مناسب پروتز و مبتنی بر خواسته ها و معاینه بیمار است. دکتر نداف در فرایند تصمیم گیری شما را هدایت می کند.

پروتز سینه چکار می کند
پروتز سینه به شما کمک می کند تا به اندازه مطلوب سینه برسید و سینه شما شکل بهتری داشته باشد. می توان از آن برای بهبود غیریکنواختی سینه نیز استفاده کرد و کمی لیفت نیز ایجاد می کند. جراحی پروتز سینه، پروتز را در زیر بافت های نرم سینه قرار می دهد و پروتز با سیلیکون یا سالین پر می شود. شما هم زمان با لیفت سینه می توانید از پروتز سینه نیز استفاده نمایید .

چه کسی کاندید پروتز سینه است؟
می توانید در شرایط زیر از پروتز سینه استفاده کنید:

-می خواهید سینه شما بزرگتر باشد.
-می خواهید لباس شنا متناسب شما باشد.
-اندازه سینه شما متناسب نیست.
-به خاطر بارداری، شیردهی، کاهش وزن یا پیری اندازه سینه شما کاهش یافته است.
-به خاطر کاهش وزن دچار افتادگی سینه شده اید.
سایر شرایط برای کاندیداها

-بیماران باید سلامت عمومی داشته باشند. قبل از جراحی دکتر نداف سلامت عمومی شما را ارزیابی می کند.
-سیگاری ها باید 2 هفته قبل از جراحی سیگار کشیدن را ترک کنند.
-بیمارانی که شیردهی دارند، باید 4-8 هفته بعد از پایان شیردهی منتظر بمانند تا اندازه واقعی سینه تعیین شود.
-بیماران باید توقعات واقعی داشته باشند.
پروتز های سالین و سیلیکون
پروتز های سینه دو نوع هستند: سیلیکون و سالین

پروتز سالینی پس از تعبیه با مایع(سرم) پر می شود و نیاز به برش کوچکتری برای جایگذاری دارد و کم هزینه تر است. همچنین کمتر از پروتز سیلیکون طبیعی به نظر می رسند و ممکن است مناسب بیماران بسیار لاغر نباشند. پروتز های سیلیکونی حاوی ژل سیلیکون هستند؛ طبیعی تر به نظر می رسند و برای کسانی که خواهان احتمال چین خوردگی کمتر پروتز هستند، مناسب می باشد. همچنین گران تر از پروتز های سالین هستند و نیاز به برش بزرگ تری جهت گذاشتن پروتز دارند. هر نوع پروتزی مزایایی دارد. انتخاب شما براساس این تفاوت هاست و ممکن است عوامل شخصی دیگری را نیز درنظر بگیرید. در زمان مشاوره، دکتر نداف ارزیابی کامل انجام می دهد و پیشنهاداتی می کند تا شما را در این فرایند راهنمایی کند. با توجه به نوع ،که انتخاب می کنید، بیماران باید بدانند که پروتز سینه ممکن است در طولانی مدت خالی شود. ریسک خالی شدن حدود 1 درصد در سال است و در بیشتر بیماران به مدت 20-10 سال سالم باقی می مانند. دکتر نداف در مورد جزئیات با شما صحبت می کند.

تعیین اینکه کدام نوع پروتز برای شما بهتر است ،به عواملی بستگی دارد که دکتر نداف ارزیابی می کند و شما را آگاه می نماید.

چطور اندازه پروتز سینه را انتخاب کنیم ؟
در زمان مشاوره، دکتر نداف به خاسته های شما گوش می دهد، اندازه گیری آناتومیکی سینه را انجام می دهد و پروتز مناسب را انتخاب می کند. انتخاب اندازه پروتز سینه یک تصمیم کاملا شخصی است. این فرایند توسط شما شروع می شود. فکر کنید که چقدر می خواهید سینه تان بزرگ شود. عکس های مورددلخواه را انتخاب کنید و برای مشاوره بیاورید. این امر به دکتر نداف نشان می دهد که شما چه سایز سینه ای می خواهید. به علاوه، با بررسی عکس های قبل و بعد از عمل پروتز سینه و سایزر های مختلف در مطب، دکتر به شما کمک می کند تا اندازه دلخواه را انتخاب کنید.

• آماده سازی برای جراحی بینی یا رینوپلاستی


قبل از جراحی بینی لازم است اقداماتی انجام دهید:


     آزمایش آزمایشگاهی که جراح برایتان تجویز می کند انجام دهید. 

     داروهای خاصی را به توصیه جراح مصرف کنید یا مصرف برخی داروهای مصرفی تان را تنظیم کنید.

     سیگار نکشید.

     اجتناب از مصرف آسپرین، داروهای ضد التهابی و مکمل های گیاهی، زیرا این موارد می توانند خونریزی را افزایش دهند.


جراح پلاستیک شما نیز، در مورد نحوه انجام عمل شما با شما گفتگو خواهد کرد.

رینوپلاستی ممکن است در یک مرکز جراحی معتبر، یا یک بیمارستان انجام شود. 

اطمینان حاصل کنید که پس از عمل و مرخص شدن از بیمارستان؛ کسی از نزدیکان شما را همراهی می کند. علاوه بر این تا چند روز پس از عمل نیز از وی بخواهید در کنارتان باشد و به شما کمک کند

بعد از جراحی بینی چه عوارضی منتظر شماست؟
اهمیت تنفس از طریق بینی و تأثیر شگرف ظاهر بینی بر روی چهرۀ فرد بیانگر این است که جراح بینی باید علاوه بر برخورداری از دانش لازمه از تجربۀ کافی نیز برخوردار باشد

بینی فقط مجرایی برای عبور هوای استنشاقی نیست بلکه بینی ضمن عبور هوای استنشاقی آن را کاملاً تمیز، گرم و مرطوب می نماید و بدیهی است انسداد بینی فرد را از این امتیازات محروم می سازد.

صورت در معرض دید ترین قسمت بدن ماست و بینی در مرکز آن واقع شده و برجسته است لذا اشکالات ساختمانی بینی برای تمام افراد بوضوح قابل رویت است.

از طرف دیگر تنفس از طریق بینی برای سلامتی ما حائز اهمیت فوق العاده ای است، بینی فقط مجرایی برای عبور هوای استنشاقی نیست بلکه بینی ضمن عبور هوای استنشاقی آن را کاملاً تمیز، گرم و مرطوب می نماید و بدیهی است انسداد بینی فرد را از این امتیازات محروم می سازد.

توجه به دو ویژگی فوق الذکر یعنی اهمیت تنفس از طریق بینی و تأثیر شگرف ظاهر بینی بر روی چهرۀ فرد بیانگر این است که جراح بینی باید علاوه بر برخورداری از دانش لازمه از تجربۀ کافی نیز برخوردار باشد به نحوی که بتواند بین حفظ عملکرد بینی و رسیدن به بینی زیباتر تعادل برقرار کند و به عبارت دیگر جراح با تجربه قبل از اینکه هر تغییری را بر روی ظاهر بینی اعمال کند در نظر خواهد گرفت که این تغییر باعث مختل شدن عملکرد بینی و انسداد بینی نشود.

در گذشته ای نه چندان دور جراحی پلاستیک بینی محدود به کوچک کردن و جمع کردن بینی بود و بینی ای مورد قبول بود که کوچک وسر بالا و قوس دار و اصطلاحاً عروسکی باشد امّـــا امروزه علم جراحی پلاستیک بینی نیز دستخوش تحولی شگرف شده است به نحوی که « رینوپلاستی تقویتی » در حال از رده خارج کردن « رینوپلاستی سنتی » است.

در رینوپلاستی تقویتی عمل جراحی فقط محدود به کوچک کردن بینی نیست بلکه در این روش جراح ضمن اینکه قسمت هایی از بینی را برداشته و کوچک می کند ممکن است قسمت های دیگری را تقویت کند تا نتیجۀ نهایی دماغی باشد که در حالیکه زیبا شده امــا به عملکرد اصلی آن که همان تنفس است آسیبی وارد نشده باشد. روشن است که چنین دماغی دیگر خیلی کوچک و سربالا نیست ونمای بینی ای که به طور افراطی عمل شده را نخواهد داشت.

با رعایت موارد فوق احتمال پیدایش عارضه بدنبال عمل جراحی بینی بسیار کاهش خواهد یافت و البته جراح  با معاینه بینی  می تواند پیش بینی کند که اگر یک  بینی خاص تحت عمل جراحی قرار گیرد ممکن است دچار یک عارضۀ خاص شود که در این صورت جراح باید این مطلب را با متقاضی عمل در میان گذاشته و تلاش نماید نامبرده را از انجام این عمل منصرف نماید.
به طور کلی عوارض جراحی زیبایی بینی را می توانیم به دو گروه تقسیم نمائیم:

1-  آسیب دیدن عملکرد بینی یا انسداد تنفسی 
2-  تغییرات نامطلوب ظاهر بینی

چنانچه بعد از عمل حفرۀ داخل بینی تنگ شود و تنفس از بینی برای بیمار سخت شود انتظار می رود که بیمار از علائمی مثل تنفس دهانی،خشک شدن گلو به هنگام خواب، تنفس صدادار و کاهش حس بویایی رنج ببرد.
علل انسداد تنفسی متعاقب عمل جراحی بینی عبارتند از:
1- اصلاح نکردن انسدادهای مکانیکی در حین عمل جراحی: چنانچه از قبل از عمل بزرگی شاخک های بینی و یا انحراف تیغۀ بینی وجود داشته باشد جراح باید تلاش نماید این موانع به ظاهر مختصر را هم برطرف کند و با توجه به اینکه بینی با عمل جراحی معمولاً کوچک تر می شود چنانچه مانعی که از قبل وجود داشته و انسداد هم ایجاد نکرده را برطرف نکنیم وقتی بینی جمع تر شد این مانع به ظاهر بی اهمیت باعث انسداد مسیر تنفسی می شود.
2- تورم مخاط داخل بینی: چنانچه بدلیل سینوزیت مزمن و یا آلرژی شدید مخاط داخل بینی متورم باشد ممکن است باعث انسداد تنفسی شود.
3- چسبندگی های داخل بینی: اگر جراح داخل بینی را زیاد دستکاری نماید باعث زخمی شدن مخاط بینی می شود، اگر مخاط زخمی شده در مجاورت یکدیگر قرار گیرند به هنگام ترمیم به یکدیگر می چسبند و راه داخل بینی را تنگ می نمایند.
4- تنگ کردن بیش از حد سوراخهای بینی.
5- برداشتن بیش از اندازه از غضروف های نوک بینی: این امر منجر به تنگی مدخل بینی می شود.